Especialitats Al vostre servei

Implantologia Dental

El tractament amb implants dentals és la manera idònea de substituir les dents perdudes millorant el aspecte i la qualitat de vida. Tot el procés de tractament des del disseny, l'estudi passant per la cirurgia implantològica fins la realització de la fase protèsica serà duta a terme pel Dr Bosch Sadurní amb la col·laboració del seu equip.


Estètica Dental

Els nostres tractaments estètics li permetran lluïr un somriure radiant. Basat en el principi de l’odontologia mínimament invasiva. oferim la possibilitat de canviar el color, la forma i la textura de les dents. blanquejaments, carilles, restauracions ceràmiques lliures de metall.


Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia que corretgeix les malposicions dentàries i oclusals per a una correcta estètica, higiene i masticació. També inclou el tractament d’alteracions del creixement maxilar en nens.
Disposem de tractaments per a nens i adults, ortodòncia estètica i invisible.


Pròtesis Dentals

La pròtesis dental és la substitució o modificació de les dents mitjançant implants, pròtesis fixa o pròtesis removible. L’objectiu és restablir la funció masticatòria, evitar el deteriorament i retornar l'estètica, basant-nos sempre en les tècniques més conservadores.


Acupuntura

Acupuntura pel tractament de dolor, regulació psicosomàtica, anestesia i sedació.
Alta evidència científica per al tractament del dolor orofacial que inclou: cefalees, disfunció ATM i neuràlgies facials.